Απομάκρυνση γκράφιτι με Υ-βουτυρολακτόνη

Κάποιοι βλέπουν το γκράφιτι ως μορφή τέχνης, άλλοι έχουν τη χειρότερη ανικανότητα γι 'αυτό καθώς ψεκάζονται σε τοίχους ή σε άλλες επιφάνειες. Υπάρχει επίσης η ανάγκη να απομακρυνθεί αυτό το γκράφιτι και αυτό δεν είναι εύκολο και συχνά επιλύεται από μια επαγγελματική εταιρεία που χρησιμοποιεί τη Γαμμα-βουτυρολακτόνη (GBL) για να λύσει το χρώμα και ξεπλύνετε με νερό. Εάν έχετε μια επιχείρηση και θέλετε να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας ή εάν έχετε ένα γραφείο αφαίρεσης γκράφιτι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με την GBL Europe. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω πώς να χρησιμοποιήσετε τη γ-βουτυρολακτόνη (GBL) ως αφαίρεσης γκράφιτι και να αφαιρέσετε γκράφιτι ή άλλα χρώματα ή μελάνι στην επιφάνεια σας. Η αφαίρεση του Graffiti αφήστε το να ξεχυθεί. Λιγότερο 30 λεπτά Αναλογία ανάμιξης του 1 με το νερό 0.5. Πάντα δοκιμάστε ένα μικρό τεστ πάνω στο υπόστρωμα από την όραση! Αφού ολοκληρώσετε την επίλυση του χρώματος με γ-βουτυρολακτόνη (GBL), χρησιμοποιήστε ψεκασμό υψηλής πίεσης με ζεστό ή κρύο νερό. Η γκάμα-βουτυρολακτόνη (GBL) λειτουργεί ως ο καλύτερος καθαριστικός παράγοντας όταν χρησιμοποιείται για την αφαίρεση γκράφιτι, αφαιρεί όλα τα είδη των γκράφιτι χωρίς να προκαλεί βλάβη στους περισσότερους τύπους επιφανειών ή στο περιβάλλον! Το GBL είναι μη εύφλεκτο, μη τοξικό, υδατοδιαλυτό και βιοαποικοδομήσιμο.

Το GBL είναι μία από τις ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις για την εξάλειψη των επίμονων λεκέδων σας.

Του:

  • - Μη Τοξικό.
  • - Δεν είναι εύφλεκτο.
  • - Αναμείξιμο με νερό.
  • - Βιοαποικοδομήσιμο.
  • - Μη επιθετική για το δέρμα, να φοράτε καουτσούκ γάντια συνιστάται!

Αφαιρεί τα πετρέλαια, το μελάνι, τα χρώματα, τα βερνίκια και τους λεκέδες πετρελαίου σε ομαλές επιφάνειες.

R22 - Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης.

R36 - Ερεθίζει τα μάτια.

S39 - Φοράτε προστασία προσώπου / ματιών.

S26 - με μάτια: Ξεπλύνετε αμέσως τα μάτια με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή.

S45 - Σε περίπτωση ατυχήματος ή αν αισθανθείτε αδιαθεσία, ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή (εάν είναι δυνατόν, δείξτε την ετικέτα).

  • Μη χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα καθαρισμού!
  • Φυλάσσετε σε καλά κλεισμένο δοχείο σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από πηγές ανάφλεξης.
  • Σε σχέση με τη βιοαποικοδομησιμότητα του GBL στο νερό, σας συμβουλεύουμε να λάβετε την απαραίτητη σύνταξη εργασίας για να προετοιμάσετε εκ των προτέρων και να το καταναλώσετε. Μέσα σε λίγες ημέρες η GBL θα μετατραπεί σε νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα για το μεγαλύτερο μέρος και θα καταστραφεί έτσι ώστε να χαθεί το αποτέλεσμα καθαρισμού.
Κορυφή
Facebook