Η αφαίρεση σκουριάς μπορεί να είναι πολλή δουλειά

Όταν το μέταλλο είναι απροστάτευτο είναι πολύ ευάλωτο στη σκουριά. Η αφαίρεση σκουριάς από μέταλλο μπορεί να είναι μια σκληρή και δύσκολη εργασία. Η συμβουλή μας είναι όταν αρχίζει να αναπτύσσεται η σκουριά στο μέταλλο, είναι σκόπιμο να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό. Η γάμμα-βουτυρολακτόνη μπορεί όταν εφαρμοστεί σε πρώιμο στάδιο να είναι πολύ αποτελεσματική στην εύκολη αφαίρεση σκουριάς από μέταλλο. Όταν είστε πολύ αργά για να ξεκινήσετε με την αφαίρεση σκουριάς στο μέταλλο θα είναι πιο δύσκολο και μπορεί να βλάψει μόνιμα το μέταλλο. Αυτό μπορεί να σας κοστίσει πολλά χρήματα είναι μερικές περιπτώσεις. Ευτυχώς με αυτό το καθαριστικό, η απομάκρυνση της σκουριάς και οι λεκέδες στο μέταλλο είναι σχετικά απλές για την αφαίρεση. Πρώτον, για την αποτελεσματική αφαίρεση σκουριάς, χρειάστηκε να τοποθετηθεί κάποια γ-βουτυρολακτόνη στο κομμάτι του μετάλλου, όπου η σκουριά που σχηματίζεται αρχίζει να εξαπλώνεται. Αφήστε το για εξήντα λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα στεγνό πανί ή χαρτί πετσέτα τη σκουριά από το μέταλλο μακριά. Θυμηθείτε ότι βεβαιώνεστε ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα γ-βουτυρολακτόνης στο μέταλλο. Συνιστάται να ασκείτε εξαιρετική προσοχή για να αποφύγετε τη διάβρωση στο μέταλλο. Η αφαίρεση της σκουριάς σε πρώιμο στάδιο μπορεί να εξοικονομήσει πολλή προσπάθεια αλλά και χρήματα. Εάν η σκουριά είχε το δοχείο για πολύ στο μέταλλο, θα μπορούσε να είναι ότι η αφαίρεση σκουριάς δεν είναι πλέον δυνατή. Στη συνέχεια, το μέταλλο πρέπει να υποστεί σοβαρές ζημιές. Η γάμμα-βουτυρολακτόνη είναι μία από τις ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις για την εξάλειψη των επίμονων λεκέδων σας. Του:

  • - Μη Τοξικό.
  • - Δεν είναι εύφλεκτο.
  • - Αναμείξιμο με νερό.
  • - Βιοαποικοδομήσιμο.
  • - Μη επιθετική για το δέρμα, να φοράτε καουτσούκ γάντια συνιστάται!

Αφαιρεί τα πετρέλαια, το μελάνι, τα χρώματα, τα βερνίκια και τους λεκέδες πετρελαίου σε ομαλές επιφάνειες. R22 - Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. R36 - Ερεθίζει τα μάτια. S39 - Φοράτε προστασία προσώπου / ματιών. S26 - με μάτια: Ξεπλύνετε αμέσως τα μάτια με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. S45 - Σε περίπτωση ατυχήματος ή αν αισθανθείτε αδιαθεσία, ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή (εάν είναι δυνατόν, δείξτε την ετικέτα).

  • Μη χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα καθαρισμού!
  • Φυλάσσετε σε καλά κλεισμένο δοχείο σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από πηγές ανάφλεξης.
  • Σε σχέση με τη βιοαποδομησιμότητα της Gamma butyrolactone στο νερό, σας συμβουλεύουμε να λάβετε την απαραίτητη σύνταξη εργασίας για να προετοιμάσετε εκ των προτέρων και να την καταναλώσετε. Μέσα σε λίγες ημέρες ο διαλύτης αυτός θα μετατραπεί σε νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα για το μεγαλύτερο μέρος και θα διασπαστεί έτσι ώστε να χαθεί το αποτέλεσμα καθαρισμού.
  • Προσοχή! Η GAMMA BUTYROLACTONE ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣ ΕΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΙ!

Facebook